Sårbar styrke

Sårbar styrke

Hvordan kan vi forebygge sykemeldinger ved å ta hensyn til den enkeltes talent? En mulighet er å lære om anerkjennende kommunikasjon, lederskap fra hjertet, og det å være spesielt sensitiv.

–  Det skal være rom for alle i arbeidslivet, men med dagens tempo og høye krav klarer ikke alle å henge med, heter det i en melding fra Podium.Selskapet holder konferansen “Det gode arbeidsliv” 14. mai i Oslo konserthus.  Konferansen arrangeres av Podium og Smart Karriere i samarbeide med JobZone, Peter Svenning og HR-huset . Smartkarriere er en av sponsorene til Norges Kampsportforbund.

Flere innsiktsfulle foredragsholdere vil belyse temaet:

-Hva har snørr og tårer med bunnlinja å gjøre? er spørsmålet administrerende direktør i Questback, Frank Møllerop, stiller i sitt foredrag.

– På rett hylle? spør  gründer og administrerende direktør Runar Heggen i Podium AS. Han er selv en
sensitiv og introvert leder. Heggen forteller om sine erfaringer fra mange års arbeid med å hjelpe arbeidsledige og sykmeldte tilbake i jobb.

Om du er særlig sensitiv, så la sårbarheten bli din styrke, er budskapet til Elaine Aron. Den amerikanske psykologens bok «The Highly Sensitive Person» kommer snart på norsk.

Mannen bak Leadership by Heart – om lederskap fra hjertet – Peter Svenning holder fordrag om “Anerkjennende kommunikasjon og verktøy for nærvær”.

Fotografen Morten Krogvold deler historien om hvordan han gjorde sårbarheten om til styrke, og fikk stor suksess.

Kathrine Aspaas – finansjournalist og forfatter av boken «Raushetens tid» reflekterer om sårbarhet og den nye tidsalderen vi er på vei inn i.

Overlege og spesialist i allmennmedisindr.  Audun Myskja deler sine tanker om det hele mennesket. Myskja er også faglig leder for Senter for livshjelp.

For mer informasjon kontakt

Gry Monica Hellevik, e-post: grymonica.hellevik@podium.no
eller Nina Skar Aastad, e-post: nina.aastad@podium.no

Pris: kr. 1490,-
Påmeldingsfrist:

Påmelding: www.smartkarriere.no/konferanse

 

Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende største særforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert på Ullevål stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s